Pevekoo's website

Fietstocht geiteclub Iris

13 Mei 2017 fietstocht Geiteclub Iris  St. Joost

Je hoeft geen Eddy Merckx, Erik Breukink of Jan Raas te heten om zaterdag 13 mei a.s. om precies 18.00 uur aan de start te verschijnen voor de ludieke tocht der tochten.
Vertrek vanaf café ’t Heukske te St. Joost. Natuurlijk is het zaak om op een deskundige wijze aandacht te besteden aan het gedoseerd innemen van voedingssupplementen waarbij hop en

mout in combinatie met water een boost geeft waar je U tegen zegt. Diverse leden blijken zo fanatiek te zijn dat ze in het geheim hebben deelgenomen aan een fietsclinic waarbij oud-wielrenner en voormalig tourwinnaar Joop Zoetemelk aanwezig was. Zijn advies aan de aanwezige leden van de geitenclub was: ”Fietsen is natuurlijk gezond, maar nog gezonder is fietsen met je vrienden van de geiteclub”! Geen kettingreactie van verwarde blikken wanneer er weer een terrasje wordt overgeslagen en je denkt dit was het dan. Nee, het is juist de opdracht aan de organisatie om te zorgen dat het peloton een geoliede machine is waarbij er zoveel mogelijk aandacht wordt besteed aan het fenomeen “terrasje pikken”.
Tot 15 min. voor vertrek kan men zich nog laten “masseren” door Paula. Dus wees op tijd! Het parcours is uitgezet door onze eigen Felix Levitan (voor vrienden Broer Wijnen). Wordt het een vlakke etappe richting Susteren of gaat het via een pittige beklimming van de Knienkesberg richting de Boesj? Er is voldoende tijd voor de ravitaillering waarbij overigens de musette achterwege kan blijven. Voor de doorgewinterde fietsliefhebbers zijn er op verzoek toevoegingen mogelijk. Na afloop is er gelegenheid in het clublokaal café ’t Heukske om de tocht te evalueren.

Wil je eens kennismaken met de Geiteclub dan is dit een perfecte activiteit om sfeer te proeven en te ervaren waar het eigenlijk om gaat in het leven. Dus wat let je om a.s. zaterdag  gewoon aan te sluiten?

Tekst: Ton Tonnaer