Pevekoo's website

Sjöt(t)erie Sint Christina Stank Stief Sjaelberg zit niet stil!

Activiteiten Sjöt(t)erie Sint Christina Stank Stief Sjaelberg

Ton Tonnaer, Pey.

Aanstaande zaterdag 31 augustus is de alternatieve Sjöt(t)erie Sint Christina Stank Stief Sjaelberg te gast bij schutterij Sint Antonius Slek om te strijden voor de Thei Hilgerscup. Zij zullen in gezelschap van “Christientje” het schuttersweekend in Slek knallend openen. Onder het motto ”je moet het ijzer smeden als het heet is”, zal Theo Boonen, tevens smid, misschien net zoals in 2018 nogmaals op het juiste moment pieken en de vogel afschieten. De concurrentie is echter groot. Misschien schiet Sef van Buggenum met laserachtige precisie de vogel wel af!

Zaterdag 5 oktober is de sjötterie weer met Christientje aanwezig om de Echter kermis in te luiden/knallen.

Noteer ook alvast in je agenda: zondagmiddag 20 oktober jubileumfeest “25 jaar Sint Christina Stank Stief Sjaelberg” in café ’t Hingen. Uiteraard komen we hier nog uitgebreid op terug.
Op de foto is het humoristische logo te zien dat bij een eerder jubileum is ontworpen en gemaakt door de Peyer kunstenaar en ontwerper André van Neer. Er is al heel veel discussie geweest waarom in dit logo sjöterie slechts met één t is geschreven. Dit heeft alles te maken met het feit dat we willen uitdragen dat we alternatief zijn. Zaken niet te serieus nemen, is bij Christina het devies.

 
Noteer 20 oktober 2019 in je agenda!