Pevekoo's website

Start verkoop van de Uulespeegel!

Verkoop Vastelaovesgezèt de Uulespeegel van De Aester Sjaelen Uul Pej
Pey, Ton TonnaerZaterdag 8 februari a.s. start de verkoop van de Uulespeegel. De gezèt wordt te koop aangeboden in het Prinseriek Pey met de kernen Slek, Hingen, Pey en Schilberg. De verkoopprijs is al vele jaren €5,00.
Met het kopen van deze kleurrijke en kolderieke gezèt slaat u twee vliegen in één klap. U steunt de vereniging én u bent gegarandeerd enige uren zoet met het lezen van zaken die uw lachspieren ongetwijfeld aanspreken. De razende redactie heeft weer alles uit de kast gehaald om (fake) nieuws heet van de naald met u te delen. Zo leest u alles over de uitgelekte bouwplannen betreffende het oude Cuypers-terrein (dakpannenfabriek) in Schilberg, en ziet u wat er allemaal mis is gegaan tijdens de verbouwingswerkzaamheden in het MFC Pejjerhaof. Dit uiteraard inclusief bewijsvoerende foto’s! Pittig is de ingezonden brief over de nieuwe en oude optochtroute. Daarnaast hebben onze onderzoeksjournalisten uitgezocht wat de relatie is tussen gedeputeerde Ger Koopmans en onze ambassadeur/voormalig scheepsmagnaat dhr. Har Boumans. Ook heeft men pikante details weten te achterhalen over wat er zich vroeger afspeelde in Café ‘t Brandpunt, en komt u te weten welke wijnboer uit Pey wel heel vreemde wijnstronken bezit.

Bouwplanne vanne gemendje, projek “bie de Cuper” op Sjaelberg oetgelektj

Wilt u als allereerste op de hoogte zijn van al dit nieuws? Blijf dan 8 februari zeker tot 14.11 uur thuis. Of zoek Prins Chris I samen met zijn adjudant Roel op in de Jan Linders tijdens hun ‘meet en greet’. Op verzoek zal de prins uw gezèt dan ook direct voorzien van een unieke handtekening.
Vanaf 12.00 uur is de Uulespeegel tevens verkrijgbaar bij het Handbooglokaal van de Ster, Lisweg 5 (naast de Lidl in Pey). Hier heeft de gezèttecommissie c.q. redactie deze dag haar basiskamp opgeslagen. U bent ook hier van harte welkom om de gezèt te kopen.
Bent u 8 februari niet in de gelegenheid om een gezèt te bemachtigen? Geen nood! Na 8 februari is de gezèt nog te verkrijgen bij de volgende verkooppunten: Jan Linders te Pey, Café ’t Hingen, Café ’t Slekkerhoes en bij het hoofdkantoor van de redactie, Houtstraat 19 te Pey.